Pitna in odpadna voda

Program odvajanja in čiščenja odpadne vode 2021 - 2024

Javna služba odvajanja in čiščenja komunalne in padavinske odpadne vode se izvaja po programu, pripravljenim v skladu z uredbo, ki ureja odvajanje in čiščenje komunalne odpadne vode.

Datoteke
PDF icon Program izvajanja javne službe odvajanja in čiščenja komunalne in padavinske odpadne vode za obdobje 2021-2024 [pdf | 4,2 MB]
PDF icon Program odvajanja in čiščenja komunalne in padavinske odpadne vode za obdobje 2017-2021 [pdf | 4,1 MB]
PDF icon Program odvajanja in čiščenja komunalne in padavinske odpadne vode za obdobje 2013-2016 [pdf | 1,9 MB]
PDF icon Program odvajanja in čiščenja komunalne in padavinske odpadne vode za leto 2012 [pdf | 9 MB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n