Odpadki

Podzemne zbiralnice

S podzemnimi zbiralnicami v središču Ljubljane nadomeščamo običajne zabojnike za odpadke, poleg tega pa sproščamo javne površine, lepšamo podobo in večamo prometno varnost v mestnem središču. Prve podzemne zbiralnice smo postavili leta 2008, trenutno pa je v Ljubljani postavljenih 72 tovrstnih zbiralnic, s katerimi nadomeščamo približno devet tisoč zabojnikov za vseh pet vrst odpadkov. 

Podzemne zbiralnice na Hribarjevem nabrežju. V ospredju je zbiralnica za embalažo, za so zbiralnica za steklo, mešane in nato še bio odpadke.
V središču Ljubljane klasične zabojnike nadomeščamo s podzemnimi zbiralnicami. Foto: M. Štefančič

 

Datoteke
PDF icon Napotki za uporabo podzemne zbiralnice [pdf | 1,1 MB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n