O družbi

Kje smo

Sedež družbe
JP VOKA SNAGA d.o.o., Vodovodna cesta 90, 1000 Ljubljana (prikaži na zemljevidu)

Centralna čistilna naprava, Cesta v Prod 100, 1000 Ljubljana (prikaži na zemljevidu)

Vodarna Kleče, Saveljska cesta 1, 1000 Ljubljana (prikaži na zemljevidu)

Regijski center za ravnanje z odpadki (RCERO) Ljubljana, Cesta dveh cesarjev 101, 1000 Ljubljana (prikaži na zemljevidu)

Kompleks JP VOKA SNAGA d.o.o., Cesta dveh cesarjev 111, 1000 Ljubljana (prikaži na zemljevidu)

Kako do nas z javnim prevozom?

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n