Odpadki

Ravnanje z odpadki na prireditvah

Kulinarični, kulturni, športni dogodki in druge prireditve potrebujejo sistem odgovornega ravnanja z odpadki, ki bo učinkovit in prijazen do obiskovalcev ter okolja, hkrati pa bo izpolnjeval zahteve aktualne zakonodaje.

Stopnišče na Pogačarjevem trgu. Na stopnicah posedajo in jejo obiskovalci prireditve Odprta kuhna.
Na prireditvah je treba poskrbeti za učinkovito in celovito ravnanje z odpadki. Foto: P. Bregar

V JP VOKA SNAGA d.o.o. smo razvili celostno storitev ravnanja z odpadki, ki vključuje tudi pripravo in čiščenje prireditvenega prostora.

Naša storitev obsega:

  • strokovno svetovanje in podporo pred, med in po prireditvi,
  • pripravo celostnega načrta odgovornega ravnanja z odpadki, ki je prilagojen zahtevam organizatorja,
  • celovit pristop k pripravi in čiščenju prireditvenega prostora (košnja trave, pometanje, dodatno čiščenje javnih sanitarij ipd.),
  • opremo, logistiko in ekipe, ki skrbijo za ločevanje odpadkov, njihov odvoz ter čiščenje okolice,
  • obveščanje in ozaveščanje javnosti o pomembnosti odgovornega ravnanja z odpadki.

Na podlagi naših večletnih izkušenj s pripravo in izvedbo celostnega ravnanja z odpadki na trajnostnih dogodkih (Odprta kuhna, Pivo & Burger fest, Pohod ob žici, Ljubljanski maraton, prireditev December v Ljubljani ipd.) vam lahko zagotovimo učinkovito ravnanje z odpadki in izvedemo aktivnosti, ki so ključne za uspešno izvedbo vašega dogodka.

Posvetujte se z našo strokovno službo in poskrbite za odgovorno ravnanje z odpadki ter čistočo prireditvenega prostora. Pišite nam na e-naslov prireditve@vokasnaga.si in z veseljem vam bomo svetovali.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n