Pitna in odpadna voda

E-račun

Namesto tiskanega računa lahko prejemate e-račun, ki ga boste prejemali na svoj elektronski naslov ali v predal svoje spletne banke (v XML in PDF obliki).


Prejemanje e-računa uredite z obrazcem "Vloga za izdajo elektronske oblike računa". Če potrebujete pomoč, lahko pišete ali pokličete v  Center za podporo in pomoč uporabnikom (telefonska številka: 01 580 81 00, e-naslov: vokasnaga@vokasnaga.si), kjer vam bodo z veseljem priskočili na pomoč.

E-račun, ki ga prejemate na svoj e-naslov (e-mail), prinaša številne prednosti.

  1. Hitro: e-račun v svoj elektronski poštni nabiralnih prejmete prej kot tiskanega.
  2. Pregledno: večja preglednost in nadzor nad prejetimi računi.
  3. Enostavno: prihranek časa in nižji stroški zaradi optimizacije procesa pri spremljanju e-računov in pripravi plačil.
  4. Prijazno do okolja: z e-računi zmanjšujemo porabo papirja.
Datoteke
PDF icon Vloga za izdajo elektronske oblike računa [pdf | 290,1 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n