Odpadki

Razširjena zbiralnica Kamnica (Dol pri Ljubljani)

Naslov: Kamnica 1, Dol pri Ljubljani

Delovni čas

Zimski delovni čas: sreda od 13:00 do 17:00 ure in sobota od 8:00 do 12:00 ure.

Poletni delovni čas: sreda od 13:00 do 18:00 ure in sobota od 8:00 do 12:00 ure.

Ob praznikih in dela prostih dneh je razširjena zbiralnica zaprta.

 

Katere odpadke zbiramo?

Sprejemamo odpadno embalažo, papir, steklo, odpadno električno in elektronsko opremo (hladilniki, sesalci, televizije, ekrani, igrače na baterije, mobilni telefoni ipd.) ter zeleni odrez (odpadki, ki nastajajo pri urejanju zelenice ali vrta – listje, veje ipd.). Občani lahko odpadke, ki nastajajo v gospodinjstvu, oddajo brezplačno.

Odpadkov iz gospodarskih dejavnosti (proizvodnja, obrt, kmetijstvo) na razširjenem ekootoku ne sprejemajo. Podjetja in samostojni podjetniki so, skladno z zakonodajo, dolžni skleniti pogodbo z ustreznim pooblaščenim zbiralcem in predelovalcem odpadkov.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n