Pitna in odpadna voda

Naročilo podatkov katastra

Podatke katastra vodovodnega in kanalizacijskega omrežja v upravljanju JP VOKA SNAGA d. o. o. je možno naročiti preko e-pošte, po navadni pošti ali osebno na sedežu podjetja.

V katastru vodimo podatke o javnem vodovodnem in kanalizacijskem omrežju ter o vodovodnih priključkih od priklopa na javni vodovod do vodomernega mesta. Podatke o kanalizacijskih priključkih od javne kanalizacije do prvega revizijskega jaška vodimo za priključke, zgrajene po letu 1995. Za kanalizacijske priključke, zgrajene pred tem, pa stranka lahko v času uradnih ur osebno preveri v arhivu družbe, ali obstaja arhivska dokumentacija.

Za izvedbo naročila morate pravilno izpolniti obrazec in ga opremiti z vsemi podatki, podpisi in žigi. Izpolnjen obrazec lahko posredujete po e-pošti ali po navadni pošti na naslov: JP VOKA SNAGA d. o. o., Vodovodna cesta 90, 1000 Ljubljana. V času uradnih ur pa ga lahko dostavite osebno ali ga izpolnite na sedežu podjetja. Če naročite podatke osebno v času uradnih ur, lahko naročilo izvedemo takoj – v tem primeru prejmete tiskano obliko v PDF formatu, ali naknadno po e-pošti.

Podatki so lahko v PDF formatu (podatki so rastrski z robnimi koordinatami in opremljeni z osnovnimi atributi) ali v SHP ali DWG formatu (vektorski podatki, za katere je potrebno dodatno urejanje). Za obdelavo manjših območij (npr. en objekt) priporočamo naročilo PDF formata.

Naročilo podatkov se obračuna po opravljeni storitvi v skladu z veljavnim cenikom storitev iz poglavja VIII. Storitve katastra.

Dodatne informacije lahko prejmete v Službi za soglasja in kataster po T: 01 58 08 374 ali 01 58 08 392.

Datoteke
PDF icon Obrazec za naročilo podatkov katastra [pdf | 98,3 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n