Pitna in odpadna voda

Aktualni ceniki

Cene storitev, ki so oblikovane na osnovi določb Uredbe o metodologiji za oblikovanje cen obveznih gospodarskih javnih služb varstva okolja (Uradni list RS, št. 87/12109/1276/1778/19 in 44/22-ZVO-2), veljajo od 1. 3. 2024 dalje.

Datoteke
PDF icon Cenik storitev GJS oskrbe s pitno vodo ter odvajanja in čiščenja komunalne in padavinske odpadne vode (1. 3. 2024) [pdf | 414,9 KB]
PDF icon Cenik posebnih storitev, povezanih z greznicami in malimi komunalnimi čistilnimi napravami (1. 3. 2020) [pdf | 337,3 KB]
PDF icon Cenik za obračun storitev odvajanja in čiščenja industrijske odpadne vode (1.3.2024) [pdf | 174,3 KB]
PDF icon Cenik za obračun posebne storitve oskrbe s pitno vodo (1.3.2024) [pdf | 179,6 KB]
PDF icon Cenik storitev (1. 10. 2020) [pdf | 1,7 MB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n