Pitna in odpadna voda

Vodovodni sistemi v občini Medvode

Spremljanje parametrov pitne vode v javnih vodovodnih sistemih v občini Medvode se izvaja skladno z določili Uredbe o pitni vodi (Ur. l. RS, št. 61/23) in do 31. 12. 2028 skladno z določili 10. - 14. člena Pravilnika o pitni vodi (Ur. l. RS, št. 19/04, 35/04, 26/06, 92/06, 25/09, 74/15, 51/17). 

S klikom na vodovodni sistem najdete laboratorijska poročila občasnih (izjemoma rednih) preskušanj notranjega nadzora od leta 2022 v skenirani obliki.

Vodni vir je podzemna voda, zajeta v obliki vodnjakov ali izvirov.

VODOVODNI SISTEM

NASELJA IN ZASELKI

Belo

Belo, Ojstrica

Medvode Dol, Goričane, Ladja, Medvode, Rakovnik, Vaše, Verje, Vikrče, Sora, del naselja Smlednik (Brezovec), Spodnje in Zgornje Pirniče, Spodnja in Zgornja Senica, Zbilje
Medvode-Zavrh Zavrh 
Osolnik Osolnik
Topol Topol pri Medvodah, Brezovica pri Medvodah
Trnovec-sever Trnovec, zgornji, severni del vasi
Studenčice Studenčice
Žlebe Žlebe, zgornji del vasi

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n