Odpadki

Naročila in urejanje podatkov

Odvoz kosovnih odpadkov uredite prek spletne naročilnice ali obrazca "Naročilo odvoza kosovnih odpadkov", ki je dostopen v rubriki "Naročanje in obrazci".  Če nimate dostopa do spleta, pokličite v naš Center za pomoč in podporo uporabnikom in naročilnico vam bomo poslali po pošti. Če živite v Mestni občini Ljubljana, odvoz naročite, ko ga potrebujete, uporabniki v primestnih občinah pa si izberete datum znotraj razpisanega termina (spomladi med 15. aprilom in 31. majem, jeseni pa med 1. oktobrom in 30. novembrom).

To lahko storite s pomočjo Obrazca za prijavo odvoza komunalnih odpadkov. Če nimate dostopa do spleta, pokličite v naš Center za pomoč in podporo uporabnikom in obrazec vam bomo poslali po pošti. Zabojnike za odpadke lahko pričakujte v 14 dneh po oddanem naročilu. Vsi občani uporabljamo storitve javne službe ravnanja z odpadki, zato moramo biti vključeni v sistem odvoza komunalnih odpadkov in svojo uporabo redno plačevati.

Spremembe najhitreje in najenostavneje sporočite s pomočjo Obrazca za sporočanje sprememb. Uporabniki morate sami sporočati vse spremembe in neskladja, ki vplivajo na izvajanje in obračun storitve javne službe, nove podatke pa bomo upoštevali v naslednjem mesecu. Prosimo vas, da nove okoliščine sporočite takoj, ko nastanejo.

Če želite spremeniti prostornino zabojnika, zamenjati poškodovan zabojnik ali naročiti nove oziroma dodatne zabojnike, izpolnite Obrazec za sporočanje sprememb. Če nimate dostopa do spleta, pokličite v naš center za pomoč in podporo uporabnikom in obrazce vam bomo poslali po pošti. Zabojnike za odpadke lahko pričakujte v 14 dneh po oddanem naročilu.

O načrtovani spremembi najprej obvestite vse souporabnike zabojnikov, saj se jim bo zaradi vašega prehoda na samostojno zbirno mesto povišal znesek na položnici. Nato natančno izpolnite Obrazec za sporočanje sprememb, ki ga najdete na naših spletnih straneh. Zabojnike boste prejeli v 14 dneh po oddanem naročilu. Zabojnike, skladno z občinskimi odloki o zbiranju odpadkov, postavite na zasebno zemljišče, na dan odvoza pa jih pripravite na dogovorjeno prevzemno mesto oziroma ob rob najbližje javne ceste.

Datoteke
PDF icon Naročilo odvoza kosovnih odpadkov [pdf | 329 KB]
PDF icon Obrazec za vključitev v sistem ravnanja z odpadki [pdf | 321,5 KB]
PDF icon Obrazec za sporočanje sprememb v zvezi s storitvami ravnanja z odpadki [pdf | 285 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n