Pitna in odpadna voda

Vodovodni sistemi v občinah Brezovica, MOL (drugi) in Škofljica - laboratorijska poročila

Spremljanje parametrov pitne vode v vodovodnih sistemih se izvaja skladno z določili Uredbe o pitni vodi (Ur. l. RS, št. 61/2023) in do 31. 12. 2028 v skladu s 10. - 14. členom Pravilnika o pitni vodi (Ur. l. RS, št. 19/04, 35/04, 26/06, 92/06, 25/09, 74/15, 51/17).

Vabimo vas na naš spletni portal, kjer z iskalnikom "Od kod priteče voda?" lahko poiščete oskrbovalno območje, kjer živite.

S klikom na seznam naselij najdete laboratorijska poročila občasnih preskušanj notranjega nadzora od leta 2005 v skenirani obliki.

VODOVODNI SISTEM 

NASELJA IN ZASELKI 

Lipoglav

Pleše, Repče, Zgornja Slivnica, Pance, Mali in Veliki Lipoglav, Selo pri Pancah

Rakitna

Rakitna, Podgora, Nakličev Klanec, Novaki, Hrib, Jezero, Hudi Konec, Na Klancu in Boršt

Pijava Gorica

Pijava Gorica, Podblato, Smrjene, Drenik, Gradišče, Vrh nad Želimljami

Trebeljevo

(do marca 2016 Prežganje)

Prežganje, Veliko in Malo Trebeljevo, Volavje in Mali Vrh pri Prežganju ter od 1.1. 2022 dalje Gabrje pri Jančah in Janče

Mali Vrh pri Prežganju

(do marca 2016)

Mali Vrh pri Prežganju

Ravno Brdo Ravno Brdo
Šmarna gora Šmarna gora
Orle (do 2016) Orle, Hrastarija 
Želimlje Želimlje

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n