Odpadki

Začasni zbirni center Povšetova

Naslov: Povšetova ulica 2, 1000 Ljubljana

Telefonska številka: 01 580 81 00

Odpiralni čas: od torka do sobote med 11. in 18. uro
Ob praznikih in dela prostih dneh je zbirni center zaprt.

Katere odpadke zbiramo?

Oddaja odpadkov v zbirnem centru je za občane brezplačna, sprejemamo pa:

 1. kosovne odpadke,
 2. pohištveni les,
 3. zeleni odrez,
 4. invazivne rastline,
 5. plastično embalažo,
 6. stiropor,
 7. kovine in kovinsko embalažo,
 8. odpadno električno in elektronsko opremo,
 9. kartonsko embalažo,
 10. avtomobilske gume,
 11. nevarne odpadke,
 12. izrabljene gume brez platišč in
 13. oblačila.

V zbirnem centru na Povšetovi ne sprejemamo azbestnih in gradbenih odpadkov ter ravnega stekla in mešanih komunalnih odpadkov.

Vhod v začasni zbirni center na Povšetovi ulici 2. Zbirni center ima varovalno ograjo in označevalne oziroma usmerjevalne table.
V začasnem zbirnem centru na Povšetovi ulici 2 zbiramo tudi invazivne tujerodne rastline. Foto: T. Vidic Perko


 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n