Pitna in odpadna voda

Glavni arhiv

V glavnem arhivu hranimo dokumentarno gradivo oziroma poslovno dokumentacijo, ki nastaja pri poslovanju družbe.

Arhivsko gradivo se periodično posreduje v trajno arhiviranje Zgodovinskemu arhivu Ljubljana.

Prosti vpogled je zunanjim strankam omogočen samo v del arhivsko dokumentarnega gradiva, ki se nanaša na projektno dokumentacijo načrtovanega javnega omrežja.

Vpogled v arhivsko dokumentarno gradivo izdanih soglasji za priključitev na vodovodno in kanalizacijsko omrežje je možen le ob predhodno oddani vlogi za vpogled v tehnično dokumentacijo.

Do vpogleda imajo pravico:

  • lastniki nepremičnine na katero se nanaša dokumentacija, 
  • osebe, ki imajo overjeno pooblastilo lastnika nepremičnine,
  • ostali le pod pogojem, da izkažejo upravičen interes.

Vlogo oddate prek e-pošte s priloženo izpolnjeno Vlogo za vpogled v tehnično dokumentacijo, izjemoma tudi po navadni pošti ali osebno.

Za pripravo naročene dokumentacije morate pravilno izpolniti obrazec in ga opremiti z vsemi obveznimi podatki. Izpolnjen obrazec praviloma posredujete po e-pošti ali po navadni pošti na naslov: JP VOKA SNAGA, Vodovodna cesta 90, 1000 Ljubljana. V času uradnih ur pa ga lahko dostavite osebno ali ga izpolnite na sedežu podjetja.

Pred vpogledom v dokumentacijo, se mora oseba zaradi zagotavljanja varstva osebnih podatkov, izkazati z osebnim dokumentom.

Vpogled v naročeno dokumentacijo je možen le v času uradnih ur.

Uradne ure

  • ponedeljek od 8. do 13. ure,
  • sreda od 8. do 13. ure in od 14. do 17. ure,
  • petek od 8. do 13. ure.
Datoteke
PDF icon Vloga za vpogled v tehnično dokumentacijo [pdf | 92,4 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n