Odpadki

Informacije za občine in IJS ZKO

V Regijski center za ravnanje z odpadki (RCERO) Ljubljana je trenutno vključenih 58 slovenskih občin.

Za usklajevanje odločitev v zvezi z zagotavljanjem obveznih gospodarskih javnih služb obdelave določenih vrst komunalnih odpadkov in odlaganja ostankov predelave ali odstranjevanja komunalnih odpadkov v okviru RCERO LJUBLJANA, občinski sveti ustanovijo skupni organ občin koncedentk - Svet RCERO LJUBLJANA, v katerem sodelujejo tudi občine ustanoviteljice, ki so že ustanovile skupni organ ustanoviteljic - Svet ustanoviteljev javnih podjetij, povezanih v JAVNI HOLDING Ljubljana, d. o. o.

Na teh spletnih straneh so objavljeni dokumenti, s katerimi VOKA SNAGA, kot upravljavec RCERO Ljubljana, v katerem izvaja gospodarski javni službi obdelave določenih vrst komunalnih odpadkov in odlaganja ostankov predelave ali odstranjevanja komunalnih odpadkov, občinam in IJS ZKO, ki so že vključeni v projekt RCERO Ljubljana, posredno pa tudi občinam, ki so zainteresirane za pristop, posreduje pomembne in koristne, tako splošne kot operativne informacije v zvezi z delovanjem RCERO Ljubljana.

OBČINE SOLASTNICE
1. MESTNA OBČINA LJUBLJANA
2. OBČINA BREZOVICA
3. OBČINA DOBROVA - POLHOV GRADEC
4. OBČINA DOL PRI LJUBLJANI
5. OBČINA HORJUL
6. OBČINA MEDVODE
7. OBČINA ŠKOFLJICA
OBČINE SOVLAGATELJICE
8. OBČINA IG
9. OBČINA VELIKE LAŠČE
10. OBČINA VODICE
11. OBČINA DOMŽALE
12. OBČINA KAMNIK
13. OBČINA MENGEŠ
14. OBČINA KOMENDA
15. OBČINA TRZIN
16. OBČINA LUKOVICA
17. OBČINA MORAVČE
18. OBČINA CERKLJE NA GORENJSKEM
OBČINE PRISTOPNICE
19. OBČINA GROSUPLJE
20. OBČINA IVANČNA GORICA
21. OBČINA DOBREPOLJE
22. OBČINA RIBNICA
23. OBČINA LOŠKI POTOK
24. OBČINA SODRAŽICA
25. OBČINA BLOKE
26. OBČINA GORENJA VAS - POLJANE
27. OBČINA ŽIRI
28. OBČINA ŠMARTNO PRI LITIJI
29. OBČINA VRHNIKA
30. OBČINA BOROVNICA
31. OBČINA LOG - DRAGOMER
32. OBČINA IDRIJA
33. OBČINA CERKNO
34. OBČINA TREBNJE
35. OBČINA MOKRONOG - TREBELNO
36. OBČINA MIRNA
37. OBČINA ŠENTRUPERT
38. OBČINA AJDOVŠČINA
39. OBČINA VIPAVA
40. MESTNA OBČINA KRANJ
41. OBČINA ŠENČUR
42. OBČINA PREDDVOR
43. OBČINA JEZERSKO
44. OBČINA NAKLO
45. OBČINA POSTOJNA
46. OBČINA SEMIČ
47. OBČINA ŠKOCJAN
48. OBČINA DOLENJSKE TOPLICE
49. OBČINA ČRNOMELJ
50. OBČINA MIRNA PEČ
51. OBČINA ŽUŽEMBERK
52. OBČINA STRAŽA
53. OBČINA ŠMARJEŠKE TOPLICE
54. OBČINA METLIKA
55. MESTNA OBČINA NOVO MESTO
56. OBČINA TRŽIČ

Objavljeni Program za obvladovanje kakovosti poslovanja v RCERO Ljubljana za leto 2021 je dokument, ki ga JP VOKA SNAGA d. o. o. izdela za vsako leto v skladu s terminskimi plani, določenimi z odloki posameznih občin, ki urejajo obdelavo določenih vrst komunalnih odpadkov in odlaganje ostankov predelave ali odstranjevanja komunalnih odpadkov oziroma urejajo sodelovanje občin pri skupnem izvajanju in koncesiji za navedeni GJS. Program je usklajen s poslovnim načrtom družbe za tekoče leto in povzema njegov načrt poslovanja dejavnosti za to leto na področju obvladovanja kakovosti pri izvajanju GJS.

Datoteke
PDF icon Navodila o načinu predaje odpadkov v RCERO Ljubljana [pdf | 2,7 MB]
PDF icon Program za obvladovanje kakovosti poslovanja 2023 [pdf | 4,7 MB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n