Pitna in odpadna voda

Varnost oskrbe s pitno vodo

Varnost preskrbe s pitno vodo je za nas najpomembnejša. Pitna voda vpliva na zdravje ljudi, zato je pričakovanje uporabnikov o njeni najvišji kakovosti upravičeno. Skladnost in zdravstvena ustreznost pitne vode sta mogoči zaradi velike odgovornosti osebja do dela in objektov, naprav in omrežja, ki ga upravljamo.

Na obcestni steber pritrjene označevalne tablice, ki povedo, na kakšni razdalji pod površjem so sestavni deli vodovodnega omrežja.
Označevalne tablice označujejo, na kakšni razdalji pod površjem so sestavni deli vodovodnega omrežja.

V Ljubljani in njeni okolici vsak dan priteka v naše domove pitna voda. Ta ustreza zdravstvenim zakonodajnim predpisom, ki so usklajeni z evropskimi zahtevami. Voda, ki jo pijemo in uporabljamo tudi za druga opravila, ne vsebuje mikroorganizmov, parazitov ali njihovih razvojnih oblik, ki so nevarni za zdravje. V njej tudi ni takšnih snovi, ki bi bile same ali v kombinaciji z drugimi nevarne za zdravje.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n