Cevko

Cevko je maskota ljubljanskega vodovoda in kanalizacije. Je zelo prijazen, ve vse o vodi (no, čisto vsega morda res ne ve, a je zelo radoveden in odgovor vedno poišče) in dolgčasa ne pozna.

Prebiva v Cevkovem spletnem mestu, ki je namenjeno izobraževanju, a je hkrati tudi zabavno.

Otroci v komunikaciji s Cevkom lahko izvedo, zakaj je voda tako dragocena, kako poteka urbana pot pitne in odpadne vode v Ljubljani, najdejo navodila za poskuse ter igre z vodo, se naučijo, kako pravilno ravnati z njo in še marsikaj.

Cevko kot maskota obiskuje otroke v vrtcih in nižjih razredih osnovnih šol. Če želite, da pri vas s Cevkom organiziramo delavnico za otroke, nam pišite. Cevko bo vabila vedno vesel.

Cevko, ilustrirana in animirana vodovodna cev. Maskota ima nasmejan obraz ter roki in nogi.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n