Pitna in odpadna voda

Kako do nas

Naslov

Centralna čistilna naprava Ljubljana
Cesta v Prod 100
1000 Ljubljana

Centralna čistilna naprava je v Zalogu ob sotočju reke Ljubljanice in reke Save. Priporočljiv dostop do čistilne naprave z lastnim prevoznim sredstvom je z avtoceste. Po izvozu Zadobrova, Sneberje se v križišču usmerite proti CČN Ljubljana ter vozite nadaljnjih 3,5 km.
Z javnim prevoznim sredstvom lahko do nas pridete iz Zaloga z avtobusom št. 11 do postajališča Zeleni gaj in potem približno 1 km po poti peš. Pot je označena na spodnji karti.

Oglej si lokacijo in pot do Centralne čistilne naprave Ljubljana na večjem zemljevidu.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n