Odpadki

Tipizirane vrečke

Posebne, tipizirane vrečke uporabniki lahko uporabljate izjemoma, ko imate večjo količino odpadkov in so vaši zabojniki za preostanek odpadkov ali biološke odpadke že polni. 

Tipizirane vrečke za višek mešanih in bioloških komunalnih odpadkov lahko kupite prek spletne trgovine, v Centru ponovne uporabe na Povšetovi ulici 4 in v Centru za podporo in pomoč uporabnikom na Vodovodni cesti 90 v Ljubljani. V ceni vrečke je zajeta tudi storitev odvoza in ravnanja z odpadki.

Za preostanek odpadkov uporabljamo zelene 50- in 100-litrske vrečke, za biološke odpadke pa rjave 50- in 100-litrske vrečke. Vrečke v času odvoza postavite na prevzemno mesto poleg ustreznega zabojnika. Naenkrat lahko pripravite do pet vrečk, pri čemer teža posamezne vrečke ne sme presegati deset kilogramov.

Uporaba oz. odlaganje odpadkov v tipiziranih vrečkah ob podzemnih zbiralnicah ni dovoljena.

Zabojnik za embalažo, biološke odpadke in mešane komunalne odpadke. Ob zabojnik za mešane komunalne odpadke je prislonjena tipizirana vrečka za mešane komunalne odpadke.
Tipizirane vrečke lahko uporabljate izjemoma, ko imate večjo količino odpadkov in so vaši zabojniki za preostanek odpadkov ali biološke odpadke že polni. Foto: M. Štefančič

 

 

 

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n