Pitna in odpadna voda

Preskušanja pitne in odpadne vode

Kot akreditiran preskusni laboratorij na področju kemičnega preskušanja izvajamo preskušanja fizikalnih in kemijskih parametrov pitne in odpadne vode, meritve pretoka in prve meritve učinka delovanja komunalnih in industrijskih čistilnih naprav, vzorčenje odvečnega blata ter izdelujemo poročila za državne organe in druge naročnike.

Laboratorij ima pooblastilo Ministrstva za okolje in prostor za izvajanje prvih meritev in obratovalnega monitoringa odpadne vode in pooblastilo za monitoring onesnaženja podzemne vode.

Poleg akreditiranih parametrov izvajamo tudi preskušanja nekaterih drugih kemijskih in mikrobioloških parametrov.


Delo v laboratoriju

Kontaktna oseba je Vlasta Kramarič Zidar, tel. 01 58 08 197.

Povezave

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n