Odpadki

Začasni zbirni center Medvode

Naslov: Dvorišče nekdanjega podjetja DONIT Medvode (vhod s Ceste komandanta Staneta)

Odpiralni čas: ob ponedeljkih med 14. in 16.30, ob sredah med 14. in 17. uro ter ob sobotah med 8. in 12. uro
Ob praznikih in dela prostih dneh je zbirni center zaprt.

Katere odpadke zbiramo?

Oddaja odpadkov v zbirnem centru je za občane brezplačna, sprejemamo pa:

 1. kosovne odpadke,
 2. pohištveni les,
 3. zeleni odrez,
 4. plastično embalažo,
 5. stiropor,
 6. kovine in kovinsko embalažo,
 7. odpadno električno in elektronsko opremo,
 8. nevarne odpadke,
 9. kartonsko embalažo,
 10. avtomobilske gume,
 11. izrabljene gume brez platišč in
 12. oblačila.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n