Pitna in odpadna voda

Menjava vodomerov

Na vodovodnih sistemih v našem upravljanju je priključeno preko 48.000 vodomerov, letno pa jih zamenjamo približno 9.500. Rok za redne overitve vodomerov znaša 5 let (Pravilnik o merilnih instrumentih (Ur.l. RS, št. 19/2016).

Urnik menjave vodomerov v 2023

MESEC

OBMOČJE MENJAVE VODOMEROV

januar

Medno, Stanežiče, Dvor, Gunclje, Šentvid, Pržan, Podutik, Vižmarje, Rakitna

februar

Gameljne, Rašica, Ježica, Stožice, Savlje, Kleče, Brod, Tacen, Šmartno pod Šmarno goro,

marec

Črnuče, Podgorica, Dol, Dolsko, Senožeti, Tomačevo, Jarše, Nove Jarše, Bežigrad

april

Zelena jama, Moste, Fužine, Zadobrova, Novo Polje, Polje, Slape

maj

Kodeljevo, Zalog, Vevče, Sostro

junij

Litijska, Rakovnik, Galjevica, Rakova jelša

julij

Center, Medvode

avgust

Dolenjska cesta, Lavrica, Prežganje

september

Škofljica, Pijava gorica, Smrjene, Gradišče, Vrh nad Želimljami

oktober

Trnovo, Murgle, Vič, Kozarje, Vrhovci

november

Brdo, Rožna dolina, Brezovica

december

Zgornja Šiška, Spodnja Šiška, Koseze, Dravlje

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n