Pitna in odpadna voda

Menjava vodomerov

Na vodovodnih sistemih v našem upravljanju je priključeno preko 40.000 vodomerov, letno pa jih zamenjamo okrog 8.000. Rok za redne overitve vodomerov znaša 5 let (Pravilnik o meroslovnih zahtevah za vodomere, Ur.l. RS, št. 26/2002).

V letu 2019 so menjave vodomerov načrtovane po naslednjem programu:

Mesec Naselje, kjer poteka menjava vodomerov
Januar Medno, Stanežiče, Dvor, Gunclje, Šentvid, Pržan, Podutik, Vižmarje, Brod, Tacen, Šmartno pod Šmarno goro
Februar Gameljne, Rašica, Ježica, Stožice, Savlje, Kleče
Marec Črnuče, Podgorica, Dol, Dolsko, Senožeti
April Tomačevo, Jarše, Nove Jarše, Bežigrad 
Maj Zelena jama, Moste, Fužine, Zadobrova, Novo Polje, Polje, Slape, Kodeljevo, Zalog, Vevče
Junij Sostro, Litijska cesta, Rakovnik, Galjevica, Rakova jelša
Julij Center, Rakitna 
Avgust Dolenjska cesta, Lavrica, Volavlje, M. in V. Trebeljevo, Prežganje, Mali Vrh pri Prežganju, Želimlje
September Škofljica, Pijava Gorica, Smrjene, Gradišče, Vrh nad Želimljami
Oktober Trnovo, Murgle, Vič, Kozarje, Vrhovci
November Brdo, Rožna dolina, Brezovica
December Zgornja Šiška, Spodnja Šiška, Koseze, Dravlje


Vodomeri

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n