Pitna in odpadna voda

Menjava vodomerov

Na vodovodnih sistemih v našem upravljanju je priključeno preko 40.000 vodomerov, letno pa jih zamenjamo okrog 8.000. Rok za redne overitve vodomerov znaša 5 let (Pravilnik o meroslovnih zahtevah za vodomere, Ur.l. RS, št. 26/2002).

V letu 2020 so menjave vodomerov načrtovane po naslednjem urniku:

MESEC OBMOČJE MENJAVE VODOMEROV
Januar Medno, Gunclje, Vižmarje, Brod, Tacen, Šiška, Dravlje
Februar Šmartno, Gameljne, Črnuče, Bežigrad, Dol, Dolsko, Senožeti
Marec Zalog, Polje, Štepanjsko naselje, Fužine, Bizovik, Dobrunje
April Dolenjska cesta, Rudnik
Maj Lavrica, Škofljica, Pijava Gorica, Smrjene, Gradišče
Junij Rakitna, Lipe, Črna vas, Jurčkova cesta, Galjevica
Julij Dolenjska cesta, Center
Avgust Lipoglav, Prežganje, Volavlje
September Rakova Jelša, Murgle, Mestni log, Trnovo
Oktober Vič, Tržaška cesta, Rožna dolina, Brezovica
November Pržanj, Podutik
December Šiška, Koseze


Vodomeri

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n