Pitna in odpadna voda

Menjava vodomerov

Na vodovodnih sistemih v našem upravljanju je priključeno preko 48.000 vodomerov, letno pa jih zamenjamo približno 9.500. Rok za redne overitve vodomerov znaša 5 let (Pravilnik o merilnih instrumentih (Ur.l. RS, št. 19/2016).

Urnik menjave vodomerov v 2022

MESEC

OBMOČJE MENJAVE VODOMEROV

januar

Medno, Stanežiče, Dvor, Gunclje, Šentvid, Pržan, Podutik, Vižmarje, Brod, Tacen, Šmartno po Šmarno goro, Gameljne, Rašica, Ježica, Stožice, Savlje, Kleče, Črnuče

februar

Podgorica, Dol, Senožeti, Tomačevo

marec

Jarše, Nove Jarše

april

Zelena jama, Moste, Fužine

maj

Zadobrova, Novo Polje, Polje, Slape

junij

Kodeljevo, Zalog, Vevče

julij

Bežigrad, Center, Rakitna

avgust

Sostro, Litijska cesta, Dolenjska cesta, Lavrica, Prežganje

september

Škofljica, Pijava gorica, Smrjene, Gradišče, Vrh nad Želimljami

oktober

Rakovnik, Galjevica, Rakova jelša, Trnovo, Murgle

november

Vič, Kozarje, Vrhovci, Brdo, Rožna dolina, Brezovica

december

Zgornja Šiška, Spodnja Šiška, Koseze, Dravlje

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n