Pitna in odpadna voda

Menjava vodomerov

Na vodovodnih sistemih v našem upravljanju je priključeno preko 48.000 vodomerov, letno pa jih zamenjamo približno 9.500. Rok za redne overitve vodomerov znaša 5 let (Pravilnik o merilnih instrumentih (Ur.l. RS, št. 19/2016).

Urnik menjave vodomerov v 2024

MESEC

OBMOČJE MENJAVE VODOMEROV

januar

Škofljica, Lanišče, Pijava gorica, Smrjene, Gradišče, Vrh nad Želimljami, Želimlje

februar

Dolenjska cesta, Rudnik, Spodnji Rudnik, Zgornji Rudnik, Trnovo, Murgle, Vič

marec

Kozarje, Vrhovci, Vič, Tržaška cesta, Rakovnik, Galjevica, Rakova jelša, Brezovica 

april

Pržan, Podutik, Zgornja Šiška, Spodnja Šiška, Koseze, Vižmarje-Brod, Dravlje

maj

Medno, Gunclje, Medvode

junij

Tacen, Šmartno pod Šmarno goro, Gameljne

julij

Bežigrad, Črnuče, Podgorica, Dol, Dolsko, Senožeti

avgust

Kodeljevo, Zalog, Vevče, Sostro, Litijska, Štepanjsko naselje, Fužine, Bizovik, Dobrunje

september

Štepanjsko naselje, Fužine, Bizovik, Dobrunje

oktober

Center, Brdo, Rožna dolina

november

Rakitna, Lipoglav, Prežganje, Volavlje

december

Zelena jama, Moste, Fužine

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n