Pitna in odpadna voda

Menjava vodomerov

Na vodovodnih sistemih v našem upravljanju je priključeno preko 40.000 vodomerov, letno pa jih zamenjamo približno 8.000. Rok za redne overitve vodomerov znaša 5 let (Pravilnik o meroslovnih zahtevah za vodomere, Ur.l. RS, št. 26/2002).

Urnik menjave vodomerov v 2021

MESEC

OBMOČJE MENJAVE VODOMEROV

januar

Medno, Stanežiče, Dvor, Gunclje, Šentvid, Pržan, Podutik, Vižmarje

februar

Brod, Tacen, Šmartno po Šmarno goro, Gameljne, Rašica

marec

Ježica, Stožice, Savlje, Kleče

april

Črnuče, Podgorica, Dol, Senožeti

maj

Tomačevo, Jarše, Nove Jarše, Zelena jama, Most

junij

Bežigrad, Center, Rakitna Vevče

julij

Zadobrova, Novo Polje, Polje, Slape, Kodeljevo, Zalog

avgust

Sostro, Litijska, Dolenjska cesta, Lavrica, Prežganje

september

Škofljica, Pijava gorica, Smrjene, Gradišče, Vrh nad Želimljami

oktober

Rakovnik, Galjevica, Rakova jelša, Trnovo, Murgle

november

Vič, Kozarje, Vrhovci, Brdo, Rožna dolina, Brezovica

december

Zgornja Šiška, Spodnja Šiška, Koseze, Dravlje

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n