Odpadki

Začasni zbirni center Vodice

Območje čistilne naprave Vodice (dostop s Kamniške ceste ali ceste Vodice – Bukovica)

Telefonska številka: 01 833 25 00 (na telefonsko številko smo dosegljivi med tednom)

Odpiralni čas: vsako sredo med 13. in 16. uro ter ob sobotah med 9. in 12. uro

Katere odpadke zbiramo?

Oddaja odpadkov v zbirnem centru je za občane brezplačna, sprejemajo pa:

  1. kosovne odpadke,
  2. pohištveni les,
  3. zeleni odrez,
  4. plastično embalažo,
  5. ravno okensko steklo,
  6. kovine in kovinsko embalažo,
  7. odpadno električno in elektronsko opremo,
  8. biološke odpadke,
  9. kartonsko embalažo in
  10. oblačila, obutev ter tekstil.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n