Odpadki

Odvoz s kesoni

Ponujamo možnost naročila odvoza odpadkov iz industrije, obrti in drugih dejavnosti ter najem zabojnikov za odlaganje odpadkov, ki nastajajo pri gradnji in večjem čiščenju prostorov.

Najamete lahko pet in več kubične kontejnerje za zbiranje različnih vrst odpadkov:

  • gradbene odpadke (čiste in mešane gradbne odpadke),
  • odpadni les,
  • zeleni obrez,
  • kosovne odpadke in
  • druge skupne odpadkov.

Za več informacij pokličite na  01 5808 420 ali pišite na lejla.rajic@vokasnaga.si

Smetarsko tovorno vozil za prevoz več kubičnih zabojnikov.
Ponujamo možnost odvoza odpadkov iz industrije, obrti in drugih dejavnosti ter najem zabojnikov za odlaganje odpadkov, ki nastajajo pri gradnji in večjem čiščenju prostorov. Foto: M. Štefančič

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n