Pitna in odpadna voda

Nepretočna greznica

Nepretočna greznica je nepropusten zbiralnik za komunalno odpadno vodo, v katerem se voda zadrži in ne izteka v okolje.

Uporabnika uvrstimo v seznam uporabnikov oziroma lastnikov nepretočnih greznic na podlagi naslednjih dokazil:

  • da ima uporabnik izdano soglasje za nepretočno greznico, 
  • da je nepretočna greznica zgrajena po gradbenih predpisih v skladu z izdanim soglasjem  in da obstaja uradno dokazilo o vodotesnosti greznice,
  • da je minimalna prostornina nepretočne greznice 6 m3 ali najmanj 3 m3 po osebi,
  • da so v greznico speljane samo komunalne odpadne vode iz gospodinjstva.

Vsebino nepretočne greznice je potrebno redno prazniti. Praznjenje komunalne odpadne vode iz nepretočne greznice je potrebno naročiti najmanj dva delovna dneva pred zahtevano izvedbo storitve.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n