Odpadki

Naročanje in obrazci

V priponkah najdete obrazce, s katerimi se lahko vključite v sistem ravnanja z odpadki, sporočate spremembe (nove podatke, zamenjavo zabojnikov...), naročite novo kartico za podzemne zbiralnice (če je bila ta poškodovana, izgubljena...), naročite kosovni odvoz, uredite elektronsko obliko računa, združite zbirno mesto, spremenite merilo za delitev stoška na skupnem zbirnem mestu in odjavite zabojnik za biološke odpadke (če kompostirate doma). 

Če potrebujete dodatne informacije ali imate dodatna vprašanja, nam pišite na naslov vokasnaga@vokasnaga.si ali pokličite v naš Center za podporo in pomoč uporabnikom na številko 01 477 96 00.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n