Odpadki

Naročanje in obrazci (odpadki)

V priponkah najdete obrazce, s katerimi se lahko vključite v sistem ravnanja z odpadki, sporočate spremembe (nove podatke, zamenjavo zabojnikov...), naročite novo kartico za podzemne zbiralnice (če je bila ta poškodovana, izgubljena...), naročite kosovni odvoz, uredite elektronsko obliko računa, združite zbirno mesto, spremenite merilo za delitev stoška na skupnem zbirnem mestu in odjavite zabojnik za biološke odpadke (če kompostirate doma). 

Če potrebujete dodatne informacije ali imate dodatna vprašanja, nam pišite na naslov vokasnaga@vokasnaga.si ali pokličite v naš Center za podporo in pomoč uporabnikom na številko 01 580 81 00.

Datoteke
PDF icon Obrazec za vključitev v sistem ravnanja z odpadki [pdf | 321,5 KB]
PDF icon Obrazec za sporočanje sprememb v zvezi s storitvami ravnanja z odpadki [pdf | 285 KB]
PDF icon Obrazec za izdajo identifikacijske kartice za podzemne zbiralnice [pdf | 270,4 KB]
PDF icon Naročilo odvoza kosovnih odpadkov [pdf | 252,9 KB]
PDF icon Obrazec za združitev zbirnega mesta pri ravnanju z odpadki [pdf | 110,8 KB]
PDF icon Obrazec za spremembo merila delitve stroškov ravnanja z odpadki na skupnem zbirnem mestu [pdf | 257,7 KB]
PDF icon Izjava o lastnem kompostiranju (skupno zbirno mesto) [pdf | 276,6 KB]
PDF icon Izjava o nadomestitvi zabojnika za biološke odpadke z lastnim kompostiranjem (samostojno zbirno mesto) [pdf | 273,4 KB]
PDF icon Vloga za izdajo elektronske oblike računa [pdf | 290,1 KB]
PDF icon Naročilo odvoza zelenega odreza (plačljiva storitev) [pdf | 295,9 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n