Odpadki

Nelegalno odloženi odpadki

Čiščenje nelegalno odloženih odpadkov oziroma črnih odlagališč na javnih in drugih površinah, ki so v lasti Mestne občine Ljubljana, poteka na osnovi izdanih odločb Inšpektorata MU MOL. Odpadke s črnih odlagališč odpeljemo, ustrezno ločimo in poskrbimo za njihovo nadaljnjo obdelavo, območje črnega odlagališča pa očistimo.

Nelegalno odloženi in neustrezno ločeni odpadki - nedelujoči hladilnik, leseno in plastično pohištvo, sodi, karton ipd.
Čiščenje nelegalno odloženih odpadkov poteka na podlagi izdanih odločb Inšpektorata MU MOL. Foto: M. štefančič

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n