Pitna in odpadna voda

Hrastje, Kleče

Tu so zbrana vsa laboratorijska poročila za oskrbovano območje vodarne Hrastje, Kleče od 1. 1. 2023 naprej.

Ta oskrbovana območja so Fužine, Studenec, Vevče, Spodnji in Zgornji Kašelj, Zalog, Polje, Novo Polje, Zadobrova, Sneberje, Hrastje, Podgrad, Šmartno ob Savi, Nove Jarše.

Datoteke
PDF icon Poročilo o preskusu pitne vode - 25. april 2024 [pdf | 5,4 MB]
PDF icon Poročilo o preskusu pitne vode - 6. marec 2024 [pdf | 5,4 MB]
PDF icon Poročilo o preskusu pitne vode - 7. december 2023 [pdf | 5,5 MB]
PDF icon Poročilo o preskusu pitne vode - 14. september 2023 [pdf | 5,4 MB]
PDF icon Poročilo o preskusu pitne vode - 5. julij 2023 [pdf | 6,6 MB]
PDF icon Poročilo o preskusu pitne vode - 9. marec 2023 [pdf | 5,4 MB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n