Odpadki

Akcija Za lepšo Ljubljano

Vsako leto med 22. marcem, svetovnim dnevom vode, in 22. aprilom, svetovnim dnevom zemlje, poteka akcija »Za lepšo Ljubljano«. Takrat v Ljubljani potekajo številna čiščenja javnih in drugih površin, organizatorji čistilnih akcij pa lahko v tem času za udeležence čiščenj v JP VOKA SNAGA d.o.o. prevzamejo vreče in rokavice za zbiranje odpadkov ter s posebno Snagino ekipo uredijo odvoz zbranih odpadkov.

Oseba v roki drži tekstilni odpadek, ki je bil najdem v naravi.
Vsako leto v okviru akcije odpeljemo približno 100 ton različnih vrst odpadkov (kosovni, gospodinjski, vejevje ipd.). Foto: M.Štefančič

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n