Odpadki

Ločevalni koški

Ločeno zbiranje odpadkov je pomembno, pa ne zato, ker to od nas zahteva zakonodaja, pač pa zato, ker na takšen način varujemo naravne vire, varčujemo z energijo in zmanjšujemo svoj ogljični odtis ter ne nazadnje skrbimo, da je okolje, v katerem živimo, trajnostno naravnano.

Zato smo pripravili celovito rešitev, s katero boste v delovnem okolju vzpostavili učinkovit in enostaven sistem ločenega zbiranja odpadkov. Svetujemo vam, kako v skladu z vašimi potrebami, najbolj optimalno (prostorsko in finančno) urediti ravnanja z odpadki v prostorih, ki jih uporabljate za delo. Pri izbiri opreme ponujamo koške za poslovne prostore, šole in vrtce, ki se vizualno med seboj razlikujejo, vzpostavitev sistema ločenega zbiranja odpadkov pa zasnujemo skupaj z vami.

Za več informacij, prosimo, pišite na vokasnaga@vokasnaga.si.

Deček s posebnim prijemalom za pobiranje odpadkov s tal pobira in odlaga odpadke v koške za ločevanje odpadkov.
Učinkovit in enostaven sistem ločenega zbiranja odpadkov z Vokinimi Snaginimi koški za ločevanje odpadkov. Foto: vir Minicity

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n