Odpadki

Začasni zbirni center Škofljica

Naslov: Pod viaduktom Reber pod avtocesto pred vasjo Reber

Odpiralni čas:

od 1. aprila do 31. oktobra: ob sredah od 15. do 18. ure ter ob sobotah od 9. do 12. ure
od 1. novembra do 31. marca: ob sredah od 14. do 16.30 ure ter ob sobotah od 9. do 12. ure

Ob praznikih in dela prostih dneh je zbirni center zaprt.

Katere odpadke zbiramo?

Oddaja odpadkov v zbirnem centru je za občane brezplačna. Sprejemamo:

  1. kosovne odpadke,
  2. pohištveni les,
  3. zeleni odrez,
  4. plastično embalažo,
  5. kovine in kovinsko embalažo,
  6. odpadno električno in elektronsko opremo,
  7. kartonsko embalažo,
  8. avtomobilske gume,
  9. stiropor in
  10. ovojno folijo iz kmetijske dejavnosti.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n