Pitna in odpadna voda

Čistilna naprava Brezje

Lokacija: Brezje

Leto izgradnje: 2014

Zmogljivost: 600 PE

Tehnologija čiščenja:

  •  Linija vode:
    Mehansko predčiščenje: fine grablje
    Sekundarno – biološko čiščenje z aktivnim blatom v SBR bazenih (sekundarno čiščenje z odstranitvijo dušika)
  •  Linija blata:
     Zalogovnik blata, odvoz tekočega blata v obdelavo na Centralno čistilno napravo Ljubljana


Čistilna naprava Brezje.

Tehnologijo čiščenja prikazuje tehnološka shema.

Odvodnik: Horjulščica

Učinki čiščenja na ČN Brezje

LETO PO KPK % PO BPK5 %
2018 94,80 97,69
2017 91,50 96,00
2016 97,90 98,71
2015 95,88 97,79

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n