Pitna in odpadna voda

Vodeni ogledi

Zainteresirano splošno in stroškovno javnost obveščamo, da zaradi gradnje III. faze CČN Ljubljana vodenih ogledov delovanja CČN Ljubljana do nadaljnjega ne izvajamo. Vabimo vas, da nas ponovno obiščete po zaključku investicije.

Za osnovnošolce, starejše od 12 let, srednješolce, študente in druge organizirane skupine v običajnih razmerah delovanja omogočamo ogled ob predhodnem dogovoru. Na ogledu, ki traja približno 1 uro, predstavimo naše podjetje, postopek čiščenja odpadne vode in našo čistilno napravo. Vsi obiskovalci morajo biti seznanjeni s pravili obnašanja. Za več informacij v zvezi z možnostjo ogleda CČN nas pokličite na telefonsko številko 01 58 08 217.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n