Odpadki

Pasji parki

V Ljubljani imamo šest pasjih parkov, kjer se psi lahko prosto gibljejo:

  • ob Vilharjevi ulici (v sklopu Severnega parka) je pasji igri namenjeno 930 m2,
  • v Štepanjskem naselju (ob Pesarski) v velikosti 960 m2,
  • v Kosezah ob koseških blokih na Ulici bratov Učakar v izmeri 1420 m2,
  • v Šmartinskem parku meri kar 1500 m2,
  • na Celvelandski ulici, za garažami v velikosti približno 1.000 m2 in
  • v Družinskem parku Muste.

Pravila vedenja v parku

  1. V vseh  parkih, kjer se psi lahko gibljejo brez povodca (če so primerno socializirani), so postavljene klopi za obiskovalce, koši za smeti in koši za pasje iztrebke.
  2. Lastniki oziroma skrbniki psov morajo pobirati pasje iztrebke in jih odlagati v ustrezne koške.
  3. Otrokom brez spremstva odrasle osebe vstop ni dovoljen.
Pes, ki teče po travi v ograjeni zelenici.
V Ljubljani imamo šest pasjih parkov. Foto: M. Felice (Unsplash)

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n