O družbi

Obnova vodovoda po Cesti na postajo -del, Komarijski poti in Sodnikarjevi ulici na Brezovici

Predmet javnega naročila Obnova vodovoda po Cesti na postajo -del, Komarijski poti in Sodnikarjevi ulici na Brezovici
Številka javnega naročila VOKA-40/19
Datum objave 13.08.2019
Rok za oddajo ponudb 05.09.2019
Kontaktna oseba Miha Jeras
Elektronska pošta miha.jeras@vokasnaga.si, dominik.dezman@vokasnaga.si

VPRAŠANJA IN ODGOVORI:

 

VPRAŠANJE
Pozdravljeni
V popisu del pri vseh odsekih vodovoda je v poglavju preddela - postavka 6 Pridobitev dovoljenja za cestno zaporo z ureditvijo prometnega režima v času gradnje in z obvestili, zavarovanjem gradbene jame in gradbišča ter postavitev prometne signalizacije. po končanih delih je potrebno prometno signalizacijo odstraniti in prometni režim vzpostaviti v prvotno stanje. Dolžina gradbišča je enaka dolžini kanala. merska enota je kos, količina je 300. Ali mora biti tukaj količina 1. prosim če popravite to postavko.

ODGOVOR
Popravljen popis je objavljen na internetni strani naročnika.

VPRAŠANJE
Pozdravljeni. Ali smemo priložiti že prej potrjene reference, če vsebujejo vse zahtevane podatke? Hvala.

ODGOVOR
Da, če že vsebujejo zahtevane podatke.

VPRAŠANJE
V vseh sklopih vodovoda je postavka:
Podtalni hidrant (npr. Hawle 490 F ali podobno) komplet z betonsko podloško ter pripadajočeim drenažnim elementom..DN100

Ali je lahko podtalni hidrant (blatnik) dimenzije DN80, saj omenjeni hidrant Hawle 490F DN100 ne obstaja?


ODGOVOR

Lahko.

Datoteke
Datoteka voka_40_19_brezovica.docx [docx | 261,8 KB] Datoteka pop-razpis_brezovica-ii.xlsx [xlsx | 774 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n