O družbi

Pridobitev instrumenta finančnega zavarovanja v obliki bančne garancije oziroma zavarovalne police za leto 2020

Predmet javnega naročila

Pridobitev instrumenta finančnega zavarovanja v obliki bančne garancije oziroma zavarovalne police za leto 2020

Številka javnega naročila VKS-2/20
Datum objave 23. 1. 2020
Rok za oddajo ponudb sreda, dne 11. marca 2020 do 12. ure
Kontaktna oseba Nives Nardin
Elektronska pošta nives.nardin@jhl.si

 

Datoteke
Microsoft Office document icon VKS-2/20 Razpisna dokumentacija [doc | 293,5 KB] Microsoft Office document icon VKS-2-20 1. Odgovor [doc | 47,5 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n