Odpadki

Prodajne storitve

Čiščenje cest, pločnikov, kolesarskih stez, parkirišč, platojev in večjih dvorišč

Ponujamo vam:

  • strojno pometanje, ki ga izvajamo z ustreznim vlaženjem, sesanjem in filtracijo prašnih delcev;
  • spiranje z avtocisterno in mokro čiščenje, ki je primerno za občutljive mestne tlake;
  • storitev, ki je odgovorna do okolja in nemoteča za okolico. Naši stroji so novi in ustrezajo okoljskim zahtevam glede izpustov v okolje: motorji EURO 5 in 6; PM 10 prašnostni test, vgrajeno recikliranje vlažilne vode in nizka raven hrupa.

 

Odvoz zelenega odreza

Prek JP VOKA SNAGA lahko uporabniki naročite storitev odvoza zelenega odreza. Naročilo oddate tako, da izpolnjen in podpisan obrazec pošljete na elektronski naslov vokasnaga@vokasnaga.si oziroma po navadni pošti na naslov JP VOKA SNAGA, Vodovodna cesta 90, 1000 Ljubljana.

Po prejemu naročila vas bomo kontaktirali in se dogovorili za termin odvoza. Zeleni odrez pripravite na površino, ki je dostopno za tovorno vozilo, omogočeno mora biti natovarjanje z dvigalom. Obračun storitve vsebuje prihod vozila na lokacijo, natovarjanje in odvoz zelenega odreza v RCERO Ljubljana. 

 

Veljavne cenike najdete na naši spletni strani www.vokasnaga.si/odpadki/aktualni-ceniki.

Za več informacij in naročilo čiščenja in/ali odvoza zelenega odreza smo dosegljivi na telefonski številki 01 580 80 52.

Datoteke
PDF icon Naročilo odvoza zelenega odreza [pdf | 294,9 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n