Odpadki

Prodajne storitve

Obveščamo vas, da smo začasno ustavili izvajanje prodajnih oziroma plačljivih storitev na zasebnih površinah.

Do nadaljnjega tako ni mogoče naročiti čiščenja parkirišč, garažnih hiš, dvorišč in drugih površin v zasebni lasti, prav tako so začasno ustavljeni odvozi zelenega odreza in izredni (plačljivi) odvozi kosovnih ter drugih komunalnih odpadkov. Za več informacij smo vam na voljo v Centru za pomoč in podporo uporabnikom. Pokličete nas lahko na telefonsko številko 01 477 96 00 ali nam pišete na e-naslov vokasnaga@vokasnaga.si.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.
_______________

Čiščenje cest, pločnikov, kolesarskih stez, parkirišč, platojev in večjih dvorišč

Ponujamo vam:

  • strojno pometanje, ki ga izvajamo z ustreznim vlaženjem, sesanjem in filtracijo prašnih delcev;
  • spiranje z avtocisterno in mokro čiščenje, ki je primerno za občutljive mestne tlake;
  • storitev, ki je odgovorna do okolja in nemoteča za okolico. Naši stroji so novi in ustrezajo okoljskim zahtevam glede izpustov v okolje: motorji EURO 5 in 6; PM 10 prašnostni test, vgrajeno recikliranje vlažilne vode in nizka raven hrupa.

Odvoz zelenega odreza, izredni odvoz kosovnih in drugih komunalnih odpadkov

Ponujamo vam:

  • odvoz odpadkov,
  • skrb za ustrezno nadaljnjo predelavo.

V JP VOKA SNAGA d.o.o. poskrbimo, da je okolica počiščena, vaši odpadki pa odpeljani v nadaljnjo predelavo.
Za več informacij in naročilo čiščenja in/ali odvoza odpadkov smo dosegljivi na telefonski številki 01 477 96 32 in 01 477 97 41.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n