O družbi

VKS-223/21 Servisiranje in vzdrževanje naprav za dehidracijo Alfa Laval in dobava nadomestnih delov za potrebe RCERO

Predmet javnega naročila Servisiranje in vzdrževanje naprav za dehidracijo Alfa Laval in dobava nadomestnih delov za potrebe RCERO
Številka javnega naročila VKS-223/21
Datum objave 22. 12. 2021
Rok za oddajo ponudb 15. 2. 2022 do 10:00 ure
Kontakt tanja.dermastja@jhl.si
Povezava do objave javnega naročila na portalu javnih naročil https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=429588

 

Datoteke
Datoteka Razpisna dokumentacija [docx | 255,9 KB] Datoteka Ponudbeni predračun PRILOGA 2 [xlsx | 16,2 KB] Datoteka Tehnična specifikacija [docx | 29,1 KB] Datoteka ESPD [xml | 4,5 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n