Aktualno

Zbirni center Barje 14. oktobra izjemoma s spremenjenim delovnikom

Obveščamo vas, da bo zbirni center  na Barju v četrtek, 14. oktobra 2021, zaprt do predvidoma 17. ure. Prav tako bo v tem času za ves promet zaprt odsek Ceste dveh cesarjev, in sicer od krožišča pri Vokinem Snaginem kompleksu do Zbirnega centra Barje.

Občane prosimo, da v četrtek, 14. oktobra 2021, svoje odpadke odpeljejo bodisi v Začasni zbirni center Povšetova bodisi z odvozom odpadkov v Zbirni center Barje počakajo do 17. ure. Zbirni center Barje bo v četrtek odprt do 20. ure. Dodaten prostor za odlaganje odpadkov na Barju v četrtek ne bo obratoval.

Hvala za potrpežljivost in razumevanje.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n