Aktualno

Prekinitev kloriranja pitne vode na oskrbovanem območju vodarne Brest, uvedenega 7. 9. 2021

Uporabnike pitne vode centralnega vodovodnega sistema Ljubljana na območju Črne vasi, Murgel do Kolezije, območja Bonifacije in Kozarij ter ob Tržaški cesti do Brezovice obveščamo, da smo z dnem 14. 10. 2021 prekinili z ukrepom dezinfekcije vodovodnega sistema, ki je bil uveden 7. 9. 2021.

Ukrep je bil preventivne narave, povezan s povečanim obsegom aktivnosti na vodovodnem sistemu. 

Vonja po kloru uporabniki ne boste več zaznavali. Oskrba s pitno vodo poteka nemoteno in še naprej varno.

Hvala za razumevanje.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n