Aktualno

Začasni zbirni center v Velikih Laščah do nadaljnjega zaprt

Spoštovane občanke in občani Velikih Lašč,

obveščamo vas, da bo začasni zbirni center v občini Velike Lašče zaradi gradnje podružnične osnovne šole in vrtca Turjak od oktobra 2021 dalje zaprt.

Občani svoje odpadke, ki ne spadajo v zabojnike, tako kot do zdaj, lahko pripeljete v Zbirni center Barje, na Cesto dveh cesarjev 101 v Ljubljani.

Za kosovne odpadke med 1. oktobrom in 30. novembrom lahko naročite brezplačen odvoz. To storite tako, da izpolnite naročilnico, ki je na www.vokasnaga.si na voljo v rubriki Kosovni odpadki oziroma e-obrazec, ki je dostopen na spletni strani www.mojiodpadki.si, in sicer v rubriki Naročila. Ko bomo naročilnico prejeli, vas bomo poklicali in skupaj se bomo dogovorili za datum odvoza.

Če ste možnost brezplačnega odvoza že izkoristili, se z nami dogovorite za prevzem in odvoz, kar je treba plačati v skladu s cenikom. Za dodatne informacije obiščite spletni naslov www.vokasnaga.si/locevanje-odpadkov/kosovni-odpadki ali nam pišite na e-naslov kosovni@vokasnaga.si.

Nevarne gospodinjske odpadke in manjšo odpadno električno in elektronsko opremo zbiramo s posebno premično zbiralnico, ki bo v občini Velike Lašče stala predvidoma novembra. O točnih lokacijah in terminih zbiranja vas bomo obvestili prek sporočil na spletnih straneh in prek Facebook profila družbe.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n