Aktualno

Obvestilo o obveznosti izpolnjevanja pogoja PCT

Spoštovane uporabnice, spoštovani uporabniki,

skladno s predpisom Vlade Republike Slovenije je do preklica tudi za vstop v poslovne prostore ter uporabo storitev in/ali prisotnost pri izvajanju vseh dejavnosti družbe JP VOKA SNAGA d.o.o. obvezno izpolnjevanje pogoja PCT (prebolel, cepljen, testiran).

V družbi zagotavljamo izpolnjevanje pogoja PCT za vse naše zaposlene, prav tako pa izpolnjevanje pogoja PCT preverjamo ob vstopu v poslovne prostore in/ali pred začetkom opravljanja storitev, in sicer v skladu z Odlokom o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 ter veljavnimi pravili varstva osebnih podatkov.

Izpolnjevanje pogoja PCT je tako med drugim potrebno pri obisku zbirnih centrov za odpadke, odvozu kosovnih odpadkov in obisku premične zbiralnice za nevarne odpadke ter prisotnosti ob priključitvi na vodovodno ali kanalizacijsko omrežje, odčitavanju in menjavi vodomerov, obnovi hišnih vodovodnih priključkov, praznjenju greznic ali malih komunalnih čistilnih naprav (MKČN), čiščenju in pregledu kanalizacijskega priključka, izvedbi ocene delovanja MKČN ter odvzemu vzorcev pitne ali odpadne vode.

Vsem uporabnikom naših storitev se zahvaljujemo za strpnost in razumevanje. Vsem se zahvaljujemo tudi za upoštevanje vseh priporočenih preventivnih ukrepov.

Ostanimo zdravi!

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n