Aktualno

Vabilo na interaktivno delavnico »INCOME – učinkovita podpora upravljanju vodnih virov.«

V okviru projekta INCOME, evropskega okoljevarstvenega projekta, ki je financiran iz finančnega mehanizma LIFE+, se približujemo zaključku projekta. Dosedanje rezultate in nekatera odprta vprašanja želimo obravnavati skupaj s strokovno in splošno javnostjo.

Vabimo vas na šesto, zadnjo v nizu INCOME interaktivnih delavnic, z naslovom »INCOME – učinkovita podpora upravljanju vodnih virov«, ki bo potekala v četrtek, 26. januarja 2012, v veliki sejni sobi upravne stavbe JP Vodovod-Kanalizacija d.o.o., Vodovodna cesta 90, Ljubljana, od 9. - 13. ure.

V uvodnem delu delavnice bodo svoje izkušnje predstavili:

  • dr. Mitja Janža, INCOME spletni pregledovalnik okoljskih podatkov, Geološki zavod Slovenije;
  • mag. Joerg Prestor, Model obremenitev in vplivov na podzemno vodo na območju projekta INCOME, Geološki zavod Slovenije;
  • dr. Brigita Jamnik, Predlogi za izboljšanje stanja pri upravljanju vodnih virov, JP Vodovod-Kanalizacija.

V nadaljevanju delavnice bomo v interaktivni razpravi skupaj odgovorili na odprta vprašanja, kot so, ali so predstavljene rešitve in predlogi primerni in izvedljivi ter izpostavili področja, ki še niso bila zadovoljivo obravnavana.

Dovolite, da vas povabimo, da vaše rešitve in predloge, ki bi lahko pripomogli k ohranitvi kakovostnega in količinskega stanja vodnih virov ali izboljšali administrativne postopke, oddate preko obrazca z naslovom »Potrebujemo vaše mnenje!«, ki se nahaja na spletnem mestu www.life-income.si.

Na delavnici pričakujemo udeležbo predstavnikov lokalnih skupnosti in državnih institucij, ki se ukvarjajo z rabo prostora in varovanjem okolja, strokovne javnosti, katere dejavnost vpliva na rabo vodovarstvenega prostora, inženirskih organizacij, okoljskih nevladnih organizacij, upravljavcev vodovodov in kanalizacije, dobrodošla pa je tudi splošna javnost.

Prosimo, da vašo udeležbo potrdite na e-naslov voka@vo-ka.si ali na telefon tajništva 01 58 08 364, najkasneje do 20.1.2012. Število mest je omejeno.

Vnaprej se vam zahvaljujemo za vašo udeležbo. V pričakovanju, da bo delavnica uresničila vaša pričakovanja, vas lepo pozdravljamo.

dr. Brigita Jamnik, vodja projekta
 

Datoteke
PDF icon Vabilo na interaktivno delavnico »INCOME – učinkovita podpora upravljanju vodnih virov.« [pdf | 3,7 MB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n