Aktualno

Izšla je zloženka Pitna voda v letu 2011

Izšla je nova informativna zloženka z naslovom »Pitna voda v letu 2011«. Namen zloženke je obvestiti uporabnike centralnega vodovodnega sistema Ljubljana in lokalnih vodovodnih sistemov, kjer izvajamo gospodarsko javno službo oskrbe s pitno vodo, o rezultatih notranjega nadzora nad skladnostjo in zdravstveno ustreznostjo pitne vode v letu 2011.

Rezultati so prikazani v tabelarični obliki, zloženka pa prinaša tudi osnovne informacije o izvajanju nadzora pitne vode. Oskrbovalna območja so v zloženki prikazana v grafični obliki, iz katere lahko uporabniki razberejo, iz katerih vodnih virov priteče pitna voda v njihove domove.

Zloženko v tiskani obliki lahko dobite v upravni stavbi našega podjetja na Vodovodni cesti 90 v Ljubljani, naročite pa jo lahko po e-pošti na naslov voka@vo-ka.si , kjer smo vam na razpolago tudi za vse ostale informacije.

Vabimo vas tudi k ogledu drugih izobraževalnih gradiv.

Datoteke
PDF icon Pitna voda v letu 2011 [pdf | 1,7 MB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n