Aktualno

Vabilo na delavnico o vodi v Pionirskem domu Ljubljana

V sodelovanju s Pionirskim domom Ljubljana vabimo otroke in mladostnike od 8.-12. leta na delavnico z naslovom »Pitna voda v Ljubljani – od kod priteče in kam odteče?«, ki bo potekala v četrtek, 19. januarja 2012, od 18. do 19.30 ure, v Rdeči dvorani Pionirskega doma.

V uvodnem delu v delavnico se bomo posvetili vprašanjem o vodi, ki jo odvzemamo iz naravnega okolja in jo po uporabi vanj vrnemo, pogovorili se bomo o tem, kako je potrebno ravnati z vodo, da je njena uporaba varna in kaj lahko kot posamezniki storimo za ohranitev kakovostnih vodnih virov.

V nadaljevanju delavnice pa se bomo skupaj s Cevkom, našo maskoto, posvetili enostavnim in varnim, a zanimivim poskusom z vodo, pri katerih bodo udeleženci preskusili svoje eksperimentalne spretnosti in spoznali nekaj fizikalno-kemijskih lastnosti vode.

Vabljeni v Cevkovo družbo.

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n