Aktualno

Predstavitev ekipe, ki upravlja Krajinski park Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib

Krajinski park Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib v osrčju Ljubljane ponuja marsikaj: mir, svež zrak in rekreacijo v gozdu, igranje na igriščih in travnikih, obisk muzejev in ogled kulturnih znamenitosti. Na vzhodnem delu je park Tivoli, ki ima značaj oblikovane mestne zelene površine. Predstavlja prehodno območje med ravninskim urbanim delom mesta in gričevnatim gozdnim prostorom. Osrednji in največji del obsega gričevnati gozdni prostor, katerega najvišji deli so Rožnik (393 m), Šišenski hrib (430 m), Debeli hrib (372 m), Veliki Rakovnik (358 m), Drenikov vrh (386 m) in Tivolski vrh (387 m).

Snagina ekipa, ki bo v prihodnjih letih s parkom upravljala in ozaveščala o pomenu tega območja, si želi, da bi biotsko raznolikost v parku ohranili in zapustili tudi naslednjim generacijam.

V Tivoliju smo predstavili ekipo, njene naloge in cilje, kasneje pa si ogledali/spoznali še nekaj zanimivosti v parku. Prilagam predstavitve parka, ekipe in zanimivosti, infografiko in nekaj fotografij.

Več informacij najdete na spletni strani krajinskega parka, aktualno dogajanje lahko spremljate na Facebooka ali Instagramu.

Foto: Bojan Stepančič, Mateja Pivk

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n