Aktualno

Poročila o preskusih pitne vode na oskrbovalnem območju Hrastje/Kleče z dne 12. 3. in 14. 3. 2024

Objavljamo poročila o preskusih pitne vode na oskrbovalnem območju vodare Hrastje/Kleče z dne 12. 3. in 14. 3. 2024

Rezultati kažejo, da je pitna voda glede na preskušani parameter tetrakloroeten zdravstveno ustrezna in skladna z določbami Uredbe o pitni vodi ( Ur. l. RS, št. 61/2023). Oskrba s pitno vodo poteka nemoteno.

Datoteke
PDF icon Poročilo o preskusu pitne vode z dne 12. 3. 2024 - Cesta v Prod [pdf | 918 KB]
PDF icon Poročilo o preskusu pitne vode z dne 14. 3. 2024 - Šmartinska cesta [pdf | 917,5 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n