Aktualno

Predelali smo milijon ton mešanih komunalnih odpadkov v RCERO Ljubljana

Dne 20. marca 2024 smo v našem Regijskem centru za ravnanje z odpadki Ljubljana dosegli mejnik 1.000.000 t (en milijon ton) predelanih mešanih komunalnih odpadkov!

Od začetka obratovanja novembra 2015 smo neprekinjeno delali na učinkoviti obdelavi teh odpadkov in recikliranju surovin iz njih, s čimer smo zagotavljali trajnostno ravnanje z okoljem in prispevali k zmanjšanju onesnaževanja. 

Ker odpadke dobro ločujemo (70%) in s tem zmanjšujemo količino odpadkov v črnih zabojnikih, se lahko pohvalimo, da smo ta mejnik dosegli kar se da pozno.

Ta izjemni dosežek ne bi bil mogoč brez trdega dela, predanosti in strokovnosti naših sodelavk in sodelavcev, katerim namenjamo iskreno zahvalo.

Ob tej priložnosti z vami delimo tudi prenovljen promocijski video o RCERO Ljubljana:


 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n