Aktualno

Odvoz odpadkov na območjih, ki so jih prizadele nedavne poplave

Vsi, ki ste v nedavni ujmi utrpeli škodo ter potrebujete odvoz uničenih stvari, nam prosimo to sporočite na telefonsko številko 01-5808-100. Svetujemo, da odpadke zberete na skupnem odjemnem mestu (kot npr. na začetku ulice, prostem parkirišču, makadamu in podobno). Tako bo pobiranje le-teh potekalo čim hitreje, hkrati pa ostalim interventnim službam ne boste zaprli dovoza.

Uporabnike iz območja Broda (Kajakaška ulica, Taborska cesta in Marinovševa cesta) ter Sneberji obveščamo, da na teh področjih prednostno pobiramo in odvažamo uničene stvari oz. odpadke, zato posebnega sporočanja glede naročil odvoza ni potrebno.

Zaradi obsega ujme bo sanacija odvoza odpadkov iz vseh področij trajala po naših ocenah predvidoma do 16.8.2023.

Vsi uporabniki, ki ste ostali brez zabojnika, nam to prosim sporočite na telefonsko številko 01-5808-100, saj vam bomo urgentno dostavili nove zabojnike.

Tudi oškodovanci iz občin, kjer JP VOKA SNAGA d.o.o. ne izvaja javne službe, lahko v poplavah uničene stvari v lastni režiji pripeljete v naš regijski center (RCERO). Potrebna je le predhodna najava na telefonsko številko 01-5808-033 (sporoči se kontakt - telefonska številka).

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n