Aktualno

Prekuhavanje pitne vode ni potrebno na nobenem vodovodnem sistemu v upravljanju JP VOKA SNAGA

Uporabnike pitne vode, ki so s pitno vodo oskrbovani iz vodovodnih sistemov v upravljanju JP VOKA SNAGA obveščamo, da prekuhavanje vode ni potrebno na nobenem od sistemov.

Predlagamo, da sledite našim obvestilom in verodostojnim informacijam in ne sledite nepreverjenim informacijam na družbenih medijih ter celo na nekaterih radijskih postajah.

Preverjene informacije uporabniki vedno prejmete pri svojem upravljavcu vodovoda.

V primeru, da bi bila pitna voda neprimerna za uživanje, bi vas o tem nemudoma obvestili.

Kako poteka obveščanje v primeru izrednih dogodkov, lahko preverite na našem spletnem mestu v rubriki Načini obveščanja javnosti.

Vabimo vas, da se vključite v sistem obveščanja preko SMS in/ali e-pošte. Izpolnite in pošljite nam e-obrazec Prijava na obveščanje o motnjah na vodovodnem sistemu. Za prijavo potrebujete številko odjemnega mesta, ki je na zadnjem računu.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n