Aktualno

Obvestilo o spremembi termina prevzema greznične vsebine v naseljih Vinje in Kamnica v občini Dol pri Ljubljani

Uporabnike iz dela naselji Vinje in Kamnica v občini Dol pri Ljubljani, za katere je bil predviden prevzem vsebine iz greznic ali MKČN v ponedeljek, 14. 8. 2023, obveščamo, da je termin prevzema prestavljen na 30. 8. 2023.

Sočasno obveščamo o novih datumih prevzemov vsebine iz greznice ali MKČN tudi uporabnike, za katere je bil predviden prevzem 7. 8. ter 8. 8. 2023 in še nimajo dogovorjenega novega termina. Za uporabnike, ki so imeli napovedan prevzem 7. 8. 2023, je nov termin 28. 8. 2023. Za uporabnike, ki so imeli napovedan prevzem 8. 8. 2023, je nov termin 29. 8. 2023.

Vse uporabnike bomo o novih terminih obvestili tudi pisno po pošti.

Za več informacij nas lahko pokličete na telefonsko številko 01 5808 212.

Hvala za razumevanje.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo JP VODOVOD-KANALIZACIJA d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n